Vélo-Store
Nowości
Kaski
Rowery
Warsztat
Wyprzedaż
Serwis posprzedażowy we Francja Bezpieczna płatność Łatwe zwroty

XON Bouchon zaworu z aluminium 6061 z kryształem swarovski Presta (x2)

Podnieś swoje doświadczenie rowerowe dzięki korkowi XON, akcesorium łączącemu krystaliczną elegancję z wyjątkową wydajnością. Zrób różnicę!

Wysyłka w 5 dni
Bouchon zaworu z aluminium 6061 z kryształem swarovski XON Presta (x2) thumbnail
55,50 zł
+2,78 zł otrzymasz na kolejne zamowienie Zostana naliczone po potwierdzeniu zamowienia
Opis

Zaślepka zaworu z aluminium 6061 to idealne połączenie funkcjonalności i estetyki, doskonałe dla pasjonatów kolarstwa. Starannie wykonany, ten dodatek pasuje do zaworów Presta i dodaje elegancji Twojemu rowerowi.

Jakość aluminium 6061, znanego ze swojej wytrzymałości i lekkości, zapewnia optymalną trwałość, jednocześnie minimalizując wagę Twojego sprzętu. Każda zaślepka ozdobiona jest kryształem Swarovski, co dodaje mu błyszczącego i unikalnego charakteru, który zachwyci na drogach i szlakach.

Praktyczny i funkcjonalny, blister zawiera dwie sztuki, dzięki czemu zawsze masz zapasową zaślepkę. Ten szczegół może wydawać się mało istotny, ale świadczy o dbałości o wykończenie i estetykę Twojego roweru.

Ta zaślepka zaworu to nie tylko dodatek, ale prawdziwy element stylu, który podkreśla Twoją osobowość i pasję do kolarstwa. Niezależnie od tego, czy jesteś zawodnikiem, miłośnikiem przejażdżek, czy stylistą z duszą, spełni Twoje oczekiwania.

Kluczowe cechy to:

• Wykonanie z aluminium 6061 zapewniające wyjątkową lekkość i wytrzymałość.
  • Design ozdobiony kryształami Swarovski dla nuty luksusu.
  • Kompatybilny z zaworami Presta, co ułatwia montaż na większości rowerów szosowych.
  • Sprzedawany w blistrze po dwie sztuki, idealny do wymiany lub jako prezent.

Dodaj ten wyróżniający element do swojego sprzętu rowerowego i dokonaj odważnego wyboru, łącząc wysoką wydajność z wyrafinowaną estetyką. Mądry wybór dla tych, którzy chcą się wyróżnić, ciesząc się jednocześnie doskonałą funkcjonalnością.

Dodatkowe informacje
MarkaXON
Nr referencyjny dostawcyT13-XVC-01A-dorado
Kolordorado
KolorZłoty
PłećMieszane
Grupa wiekowaDorośli
Ilość na produkt2
Loading...
Loading...

Wszystkie nasze marki

AbusGiroShimanoBellSramLazerXLCSidiEtxeondoGarminRockshox